FAQ

Heeft u een vraag? Wij beantwoorden deze natuurlijk graag!
Misschien vindt u op deze pagina het antwoord al.

Service & Contact

Waar is De Poedercoat Centrale gevestigd?

U kunt ons vinden op bedrijventerrein Papland in Gorinchem.
Ons adres is: Vaart 10c, 4206 CE, Gorinchem.

 

Bekijk onze locatie in Google maps

Hoe kan ik contact opnemen?
Wat zijn de openingstijden?

De Poedercoat Centrale is  maandag t/m vrijdag geopend van 08:30 tot 18:00 uur.

 

Poedercoaten

Poedercoaten van velgen » Kosten

Poedercoaten van velgen
De genoemde prijzen voor het poedercoaten van velgen is op basis van een 2-laags poedercoating (primer + toplaag coating) in een standaard RAL kleur. Voordat wij de velgen kunnen poedercoaten dienen deze eerst extern gereinigd/ontlakt te worden door een gespecialiseerd bedrijf zoals bijvoorbeeld TCI Cleaning in Tilburg.

 

Prijzen voor 2-laags poedercoating:

13 t/m 18 inch: € 29,50 ex btw *
19 t/m 21 inch € 34,50 ex btw *
22 inch en groter € 40,- ex btw *

 

* Voor het poedercoaten in een speciale kleur bereken we een toeslag. Ons minimum orderbedrag bedraagt € 150,- ex btw.

 

poedercoaten van velgen

Welke kleuren poedercoating zijn er?

We coaten in elke gewenste RAL kleur. De meest gangbare tinten zijn op voorraad of kunnen op korte termijn geleverd worden. Andere RAL kleuren kunnen we uiteraard voor u bestellen. Indien gewenst kan er een structuureffect  toegevoegd worden aan de poederlakken.

 

U bent welkom om onze RAL kleurenwaaier in te zien en we assisteren u graag met het kiezen van de juiste kleur.

 

Bekijk hier het RAL kleurenoverzicht*

 

* U dient er rekening mee te houden dat het RAL kleurenoverzicht alleen dient als referentie en dat de kleuren zoals die weergegeven worden op uw beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijke RAL kleuren.

Wat kost poedercoaten?

De Poedercoat Centrale levert maatwerk met hoge kwaliteit. Wij nemen uw order, groot of klein, serieus. Om u een reële en zo scherp mogelijke prijs te kunnen geven hebben wij enkele informatie van u nodig.

 

Maak gebruik van het offerte formulier óf vraag eenvoudig een prijs op via onze WhatsApp service.

Stuur een foto of tekening plus de afmetingen en specificaties van het object naar: 06 821 255 23. Wij berichten u terug wat de kosten zullen zijn.

Kunnen jullie een opdracht ophalen/brengen?

Ja, dat kan. Indien u niet de mogelijkheid heeft om uw order zelf van of naar De Poedercoat Centrale te transporteren kunnen wij dit voor u regelen. Houdt u dan wel rekening met extra transportkosten.

 

Wilt u een vooraf een prijsindicatie? Stuur dan een bericht via het contactformulier of WhatsApp bericht naar ons met daarin de volgende informatie:

 

  1. afmetingen van het object
  2. om hoeveel stuks het gaat
  3. laad- en los adres
  4. de gewenste ophaal- en leverdatum
  5. indien mogelijk een foto of tekening in jpg of pdf formaat
Moet ik zelf nog ergens rekening mee houden?

Om uw opdracht zo goed en snel mogelijk in behandeling te kunnen nemen is het van belang dat u bij het aanleveren rekening houdt met een aantal zaken. Bekijk onze aanleverspecificaties hier

 

Betaling & levering

Wat zijn de levertijden?

Wij streven ernaar uw opdracht binnen maximaal 5 werkdagen te behandelen. De daadwerkelijke leverdatum is afhankelijk van de ordergrootte, gewenste oppervlaktebehandling(en), de manier van aanlevering en de drukte op dat moment.

Betalingsvoorwaarden

Particuliere klanten dienen voorafgaand aan oplevering het volledige factuurbedrag te voldoen. Betaling kan middels een bankoverschrijving vooraf of via pinbetaling aan onze balie.

 

Onze zakelijke klanten ontvangen na oplevering een digitale factuur per e-mail, welke binnen 30 dagen na factuurdatum voldaan dient te worden. Bij opdracht wordt automatisch akkoord gegaan met onze betalingstermijn van 30 dagen welke leidend is en blijft.