AANLEVEREN

Aanleverspecificaties poedercoating


OM EEN ZO OPTIMAAL MOGELIJK RESULTAAT TE BEREIKEN DIENT U BIJ HET AANLEVEREN REKENING TE HOUDEN MET EEN AANTAL ZAKEN.

 


 
  • Materialen worden tijdens de poedercoating hangend gespoten zodat er geen rustende vlakken zijn en de poederlak dus op elke plek aangebracht kan worden. Bij de meeste objecten is dit geen probleem, maar bij bijvoorbeeld een vlakke plaat is er geen houvast. Zorg er dan a.u.b. zelf voor dat er een klein gaatje, haakje of oogje is aangebracht waaraan het materiaal opgehangen kan worden.
  • Een vetvrije en schone ondergrond is bij een poedercoating ontzettend belangrijk voor een egale en duurzame coatlaag. Lever het materiaal dus zo schoon mogelijk bij ons aan. Let er specifiek op dat het object recent niet in aanraking is gekomen met siliconenhoudende middelen. Dit staat de hechting van het poeder op het materiaal namelijk in de weg.
Bekijk alle RAL kleuren of vraag een prijs op